Om mig

  Jag som skriver ”En vandrares tankar” heter Ann-Christin Johansson. Jag bor i Göteborg, tillbringar mycket tid i Värmland och har alltid älskat att resa.  Jag jobbar med information och använder gärna nya sätt att kommunicera. På fritiden lockar resor, vandringar, konserter, vänner, mat, vin och bra böcker.

Jag har skrivit, jag har rest och jag har vandrat till och från under hela mitt liv.

Skrivit har jag gjort dels för att jag tyckt att det är roligt och dels för att jag haft det som jobb. Men från år 2000 och framåt minskade tillfällena att skriva. I mars 2010 skrev jag en krönika i magasinet Amos om att vandra. Det väckte lusten att skriva igen.

Samtidigt ville jag lära mig lite grunder om bloggverktyg. Då kom jag på att här fanns en möjlighet att förena nytta och nöje. Jag skulle kunna börja lära mig WordPress och samtidigt få chans att skriva om något jag gillar; resor och vandringar.

Så egentligen skriver jag mest för min egen skull. Jag försöker dokumentera både vandringar och andra resor jag gjort. Ibland har jag skrivit direkt under en resa, till exempel Cornwall. Men oftast skriver jag i efterhand. Det blir mitt sätt att dokumentera resorna.

Kanske kan mina erfarenheter hjälpa andra som planerar en resa eller inspirera till nya mål. Vill du kontakta mig är du välkommen att göra detta via formuläret här nedanför.