Hittade en reseportal tack vare #blogg100

Det här är fjärde året som utmaningen #blogg100 genomförs. Själv är jag med för tredje gången. Det finns två Facebook-grupper kopplade till blogg100. Den första, #blogg100, är till för att diskutera bloggandet och kunna ge varandra tips under utmaningens gång. Gruppen är inte till för att dela inlägg. Den andra gruppen, #blogg100 inläggen, har startats just för att kunna tipsa om sina egna inlägg och hitta andras intressanta bloggar.

Jag brukar skumma igenom inläggen i den andra gruppen ibland. Alltid hittar man något nytt och något oväntat. Det har blivit en del läsande av bloggar den vägen. Idag råkade jag via den gruppen upptäcka att det finns en svensk reseportal som försöker samla svenska bloggar om just resor. Där finns vanliga bloggar, företagsbloggar och svenskar som bloggar utomlands om resande. Under februari passerade reseportalen 100 anslutna bloggar. Så här är en guldgruva för att hitta tips och inspiration från andra resenärer.

Givetvis ska jag registrera En vandrares tankar på den här portalen. Alltid är det någon som letar vandringstips. 

Om acjgbg

Jobbar med information och bor i Göteborg. På fritiden lockar resor, vandringar, konserter, vänner, mat, vin och bra böcker.
Detta inlägg publicerades i #Blogg100, Resor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s