Då kom regnet! – Skottland dag 8:1 (#blogg100)

Sista dagen i Skottland blev det dags att ta fram regnställen för dem som gav sig ut. Några av mina medresenärer tog nämligen en promenad till Palace of Holyrood före frukost. För första gången på en hel vecka i Skottland fick de riktig användning av sina regnkläder.
Själv valde jag att gå ner till hotellets träningslokaler för att använda simbassängen och mjuka upp kroppen efter en veckas vandringar.
Det här med vädret var konstigt. Strålande solsken från första till näst sista dagen och sedan ösregn när det var dags att åka till flygplatsen i Edingburgh. Likadant var det förra gången jag var här. Så när andra säger att det regnar i Skottland brukar jag protestera och säga att det gäller att passa sig för solen.
Men vår reseledare kunde berätta att gruppen som varit ute två veckor före oss hade fått använda regnkläderna varenda dag. Så mitt råd är nog att ändå alltid packa ner ett riktigt bra regnställ om ni ska vandra i Skottland.

Detta är ett inlägg dag 47 i utmaningen #blogg100. Det handlar om en vandring i Skottland sommaren 2013.

Om acjgbg

Jobbar med information och bor i Göteborg. På fritiden lockar resor, vandringar, konserter, vänner, mat, vin och bra böcker.
Detta inlägg publicerades i #Blogg100, Mat & dryck, Vandring och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s