Går det att gå ner här? – Skottland dag 6:3 (#blogg100)

20140406-193903.jpg
Gairloch fantastiska läge vid havet erbjuder också underbara sandstränder. Så på väg hem från Inwerewe Garden så var vi några som klev av ovanför den vackra stranden för några kilometers promenad tillbaka till The Old Inn.
En träpil antydde att det skulle finnas en nedgång till stranden från den utsiktsplats där bussen stannat. Men vi gav snabbt upp försöket att ta oss ner för branten, utan följde landsvägen fram till den gamla kyrkogården i andra änden av stranden.

20140406-194529.jpg
Den gamla kyrkogården ligger mellan några klippor och med utsikt över havet. När vi gått rätt över kyrkogården hittade vi snabbt en bekväm väg ner till stranden. Väl nere var vi glada att vi inte försökt ta oss ner för branten i norr. Där verkade inte finnas någon stig ner utan bara kraftiga branter.
Vi hade tänkt bada, men det visar sig att massor av maneter drivit in i viken så vi nöjer oss med att gå en bit på grunt vatten innan vi tar oss från stranden, över ett berg och ner till hamnen. Därifrån är det bara ett stenkast tillbaka till The Old Inn och sista kvällen i Skottland.

20140406-195218.jpg

Detta är ett inlägg dag 39 i utmaningen #blogg100. Det handlar om en vandring i Skottland sommaren 2013.

Om acjgbg

Jobbar med information och bor i Göteborg. På fritiden lockar resor, vandringar, konserter, vänner, mat, vin och bra böcker.
Detta inlägg publicerades i #Blogg100, Resor, Vandring och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s