På WebCoast delas allt (#blogg100)

Idag startade WebCoast. Själv kom jag en timma efter att alla workshops hade börjat. Men jag slank in på Johan Langes Culture hack.
Det blev ett par givande timmar om kulturer, förändringar och ledarskap.
Jag har hört Johan prata om sitt LUCK-koncept tidigare, med det finns alltid nya vinklar på hur man kan utveckla sin organisation, team och ledarskap.
LUCK står för
Lean
Utvecklad kommunikation
Coachning
Kognition
Det roliga med en unconference, knytkonferens, som WebCoast är inte bara all kunskap som alla gärna delar med sig av. Det är också ett flöde av film och anteckningar. På workshopen Culture hack satt Yvette Gustafsson, dvs @ajwett på Twitter, och tecknade allt som sas, så kallad #graphicrecording. Efteråt har hon frikostigt delat ut sin teckningar via Evernote.
Första kvällen på WebCoast avslutades med traditionsenlig räksmörgås, diskussioner om idéer till session och slutligen gridden. Prick kl 20 öppnades gridden, schemat för konferensen. Som vanligt kokade det framför skärmarna när alla som ville kunde sätta programmet för sin session. Gridden ser ut att rymma många intressanta programpunkter, så jag ser fram mot morgondagen.

Detta är ett inlägg dag 14 i utmaningen #blogg100.

Om acjgbg

Jobbar med information och bor i Göteborg. På fritiden lockar resor, vandringar, konserter, vänner, mat, vin och bra böcker.
Detta inlägg publicerades i #Blogg100, Kommunikation och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s