Sommarens vandring är bokad

Nu har jag bokat sommarens vandring; en vecka i Skottland. I förra veckan fanns det bara en plats kvar från Göteborg, så det kändes som en uppmaning direkt till mig att bestämma mig.
Idag har jag kollat att sommarsemestern är fastställd och betalat anmälningsavgiften.
Så nu börjar det roliga i form av att läsa på om området, planera packningen och ladda batterierna i kameran. Frågan är bara om det blir den lilla lätta Ixus för att kunna ta med på vandringar eller systemkameran för de riktiga naturbilderna. känner jag mig själv rätt så blir det nog båda.
Delar av resmålet har jag besökt tidigare, men jag har aldrig haft chansen att vandra på de skotska hedarna.
Som så många gånger förr så är det Temaresor som står för arrangemanget. För mig innebär det bra reseledare, bra hotell, fantastiska picnicluncher och oftast bra mat även på övriga måltider. Jag räknar som vanligt med att dessutom lära mig något, men vad har jag ingen aning om.
Håller resplanen så ska vi besöka Tallisker på Skye, ett av de destellerier där jag lärt mig att uppskatta rökig whisky. Deras Tallisker Double Matured tillhör en av mina riktiga favoriter. Men det blir mycket annat att berätta om från dagarna på Skottlands västkust. Till dess är det tre och en halv månad att träna på konditionen. Det vill säga nu är det dags att ta trapporna ibland när jag kommer hem. (Jag bor på åttonde våningen.)

Detta är ett inlägg dag 70 i utmaningen #blogg100. Jag har antagit utmaningen för skriva klart inlägg från ett antal olika resor de senaste åren.

Om acjgbg

Jobbar med information och bor i Göteborg. På fritiden lockar resor, vandringar, konserter, vänner, mat, vin och bra böcker.
Detta inlägg publicerades i #Blogg100, Resor, Vandring och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s