Vandra bland gallerierna

20130325-193134.jpg
Ett trevligt lördagsnöje kan vara att titta på konst. Då brukar de flesta gallerierna i Vasastan hålla öppet. I några är det kanske rent av vernissage och lite extra festligt.
Själv gick jag en gallerivandring i lördags, men hade bara en mobilbild med mig hem. Den är den glada cykeln utanför Galleri Nils Åberg. Där hade konstnären Tommie Gridelli vernissage på sin utställning ”Superlogica”. Det bjöds inte bara på konst utan också medryckande fiolmusik.
Funderar du på att göra en gallerivandring så finns det en en guide över ”Konst i Göteborg” som ges ut av Temang Art Media. Trycksaken finns att hämta på papper på gallerier, turistbyrån och stadsbiblioteket. Den finns också att läsa på deras webbplats.
I trycksaken finns också en karta som visar spridningen på gallerierna. På kartan syns också att Götabergsgatan är den mest galleritäta i Göteborg.

Detta är ett inlägg dag 62 i utmaningen #blogg100. Jag har antagit utmaningen för skriva klart inlägg från ett antal olika resor de senaste åren. Men just nu har jag tagit paus från resorna och fokuserar istället vandringar i Göteborg och på andra platser i landet.

Om acjgbg

Jobbar med information och bor i Göteborg. På fritiden lockar resor, vandringar, konserter, vänner, mat, vin och bra böcker.
Detta inlägg publicerades i #Blogg100, Vandring och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s