Kreta dag 1: Avresa med förhinder

I torsdags var det dags att resa till Kreta för två veckors semester; en vecka vandring och en vecka lite mindre inrutad.
Flyget skulle gå förrän strax efter fem på kvällen, men vi skulle ändå vara på plats på hotellet i Georgioupoli före midnatt och hinna få en god natts sömn innan dagens första vandring.
Klockan tolv kom den planen av sig. Ett sms meddelade att flyget till Kreta var fem timmar försenat. Som tur var kom beskedet innan vi hunnit gå till flygbussen.Själv utnyttjadeden etta tiden till ett pass på gymet och en god lunch.
22.45 lättade planet från Landvetter. Trots den sena starten så lyckades man hålla nere förseningen till fem timmar, men med en lång transport till hotellet i Georgioupoli och ytterligare en biltur till det annex där rummet väntade så var klockan tjugo i fem när huvudet föll ner på kudden. Det blev två timmars sömn innan väckningen knackade på dörren. Jag kan säga att jag varit i bättre form första morgonen på en vandringsresa.

Om acjgbg

Jobbar med information och bor i Göteborg. På fritiden lockar resor, vandringar, konserter, vänner, mat, vin och bra böcker.
Detta inlägg publicerades i Vandring och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s